Pishina dhe Aksesore

Kompania jone "Pishina Karina" me qender ne Tirane, ka ne objekt te veprimtarise se saj ndertimin e pishinave me permasa, forma dhe dimensione te ndryshme si dhe mirembajtjen e tyre. Aktiviteti yne shtrihet ne gjithe territorin e vendit por edhe me gjere ne rajon. Mundesojme gjithashtu furnizimin dhe pajisjen me te gjithe gamen e aksesoreve si dhe materiale konsumi, higjene  dhe sherbimi.

Kontaktoni

Faza e pare: Projekti

Pishina merr nje pamje te bukur nese me pare mendohet per formen, funksionimin dhe detajet. Nis me nje skicim dhe me pas me nje projekt i cili do t'ju ndihmoje te kuptoni shnderrimin e nje endrre abstrakte ne nje ide me forme konkrete.

Shiko me shume

Design Krijues

Pervec formave drejkendore te cilat pershtaten me mire per pishinat sportive apo olimpike, ne na pelqen t'ju ofrojme mundesine e nje pishine te stilizuar qe do te magjepste ambjentin rreth shtepise tuaj me nje design te personalizuar.

Shiko me shume

Ndertimi dhe garancia

Te gjitha fazat e ndertimit te pishines jane shume te rendesishme pasi cdo gabim eshte e veshtire ose e pamundur te korrigjohet me vone. Ne perdorim me efikasitet metoden e punes dhe kontrollit ne cdo faze duke garantuar klientin per rezultatin final.

Shiko me shume

Kompania jone ju ofron mundesine te shqyrtojme se bashku projektin me te mire per pishinen tuaj.

Ne 20 vite aktivitet kemi ndertuar disa dhjetra pishina, olimpike, publike, shatervane dekorative dhe pishina private ne pronesi te vilave te ndryshme. Kemi realizuar projekte shume te bukura dhe punime te qendrueshme.  Ne qytet apo edhe vila fshati, ne fushe, por edhe ne terren te veshtire kodrinor, kemi realizuar punime ku funksionimi dhe estetika ne design bien ne sy menjehere. Pishina me derdhje anesore apo ato me moderne me kaperderdhje, pishinat tona jane pasqyra te verteta uji kristal ne dekorin e kopshteve te klienteve tane.

Kompania jone merr persiper te gjitha fazat e punes; shqyrtimi i terrenit, skicimi, projekti, kerkimi dhe nxjerrja e lejes, hapja e gropes, betonimi ne disa faza, installimi i impiateve, elektrifikimi, pusetat, dhoma e sherbimit, impianti dhe pompat e filtrimit deri ne dorezimin e objektit me celesa ne dore.

Tirane - Rrethina

Tirane - Rrethina

Restorant

Elbasan

Elbasan

Shatervan publik

Momente pune

Momente pune

Ndertimi i nje kompleksi me pishina e shatervane ne Tirane

Gjiri i Lalesit

Gjiri i Lalesit

Ndertimi i nje pishine ne kopesht.

Tirane

Tirane

Vile private

Tirane

Tirane

Shatervan

Projektojme dhe ndertojme pishinen e enderrave tuaja. Mbani kontaktet me ne edhe nëpërmjet faqeve sociale.

Signup to our Newsletter